Registratieovereenkomst

´╗┐Welkom bij het Schotlandforum.

Indien je je hebt geregistreerd, moet je wachten tot jouw account is goedgekeurd, je krijgt dan een e-mail. Let hierbij op dat deze niet in de spam-mail folder staat. Daarna kan je, met de gegevens in deze e-mail, inloggen op het forum!
Heb je na 3 dagen nog niets van ons gehoord, mail dan even naar webmaster@teije.nl want het kan zijn dat je aanmelding per ongeluk verworpen is aangezien we dagelijks meer dan 50 aanmeldingen krijgen waarvan 99,9% spamaanmeldingen. Daardoor zien we helaas wel eens een juiste aanmelding over het hoofd, zeker als het om een gmail, tiscali of hotmail emailadres gaat.


Let op: indien je in de maand waarin je geregistreerd hebt niet inlogd, krijg je van ons per e-mail een herinnering. Indien daar geen reactie op komt zal je account een maand later worden verwijderd.
Je account wordt ook verwijderd van het forum als je, na inloggen 365 dagen lang niet meer op het forum ingelogd bent geweest.

Wat wordt er niet toegestaan:

- Spammen: reclame maken voor eigen belang, kettingbrieven, pyramide-spelen en sollicitaties zijn ongepast en niet toegestaan. Links verspreid over het hele forum, vallen hier ook onder. (Het is wel toegestaan een onopvallende link in je handtekening en in je profiel te plaatsen.)
Leden die zich aanmelden met ip-nummers die bekend staan om spam of die van een anonieme provider afkomen worden niet toegelaten op ons forum.
- Onverdraagzaamheid: respectloze, hatelijke, racistische, fascistische, bedreigende, seksueel getinte, denigrerende, lasterende of schokkende berichten en afbeeldingen plaatsen is ten strengste verboden.
- Het plaatsen van persoonlijke gegevens van derden (zoals naam, adres, telefoonnummer, ...) op het forum is niet toegestaan.
- Auteursrechten verbreken: je mag geen door auteurs-, portret- of andere rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen, tenzij jezelf de eigenaar bent van het respectievelijke recht van de betreffende tekst of afbeeldingen. Teksten of afbeeldingen die in strijd zijn met de internationale wetgeving zijn per definitie niet toegestaan in het forum!
- Het is niet toegestaan om e-mail of msn adressen van het forum te gebruiken, om deze personen een bericht te sturen welke aangemerkt kunnen worden als spam of voor onderzoek.

Vragen aan het beheerteam, bijvoorbeeld over genomen maatregelen kunnen naar de betreffende beheerder of moderator gestuurd worden middels een Persoonlijk Bericht. Wanneer het antwoord niet toereikend is, dan kan je dit melden aan webmaster@teije.nl.