Reizen in Schotland > Wandelen en fietsen in Schotland

walkhighlands : vraagje over de gepresenteerde afstandHoi

(1/1)

Muug:
Hoi,
ik zit nu vooral naar de kortere wandelingen te kijken, die hoogstens een niet te lange dag in beslag nemen. Tussen 3 en 6u wandelen zeg maar. We zijn niet echt mensen die bij dag en dauw uit de veren schieten, hehe.  :sunny: Op Walkhighlands vind ik vele wandelingen in deze categorie, maar meestal zijn het heen-en-weer-terug-langs-hetzelfde-pad-wandelingen. Is de dan gepresenteerde afstand en tijd dan ook de heen-en-weer tijd? Als ik zo naar de lengte van de tracks kijk denk ik van wel, en ik hoop dat jullie dit bevestigen?
Paul

Drumalban | Sjoerd:
Hoi Paul,
De aangegeven afstand en duur beslaat altijd de gehele beschreven route bij de walkhighlands wandelingen.
Stac Pollaidh is misschien leuk voor jullie, het is een rondje en je kunt er ook op klauteren als je zou willen.

https://www.walkhighlands.co.uk/ullapool/stacpollaidh.shtml

Groetjes,
Sjoerd

Muug:

--- Citaat van: Drumalban | Sjoerd op 21 jul 2017, 14:33 ---De aangegeven afstand en duur beslaat altijd de gehele beschreven route bij de walkhighlands wandelingen.
Stac Pollaidh is misschien leuk voor jullie, het is een rondje en je kunt er ook op klauteren als je zou willen.
https://www.walkhighlands.co.uk/ullapool/stacpollaidh.shtml

--- Einde van citaat ---
Ha, dank om mijn vermoeden te bevestigen!
En die wandeling ziet er perféct uit. En ze ligt alleszins aan de "goeie" kant van 't land, we gaan zéker die westkust afrijden van Durness naar Ullapool, zonder twijfel.
Merci !

Muug:
Drumalban, die wandeling was dus perfect eh.  :hello2: Lekker zwoegen om omhoog te geraken, prachtige vergezichten, begonnen met slecht weer maar tegen dat we boven waren was het zonnig. Beetje teveel trappenlopen volgens de dochter (vanwege de vele met rotsen aangebrachte treden, ter bescherming van de grond) maar eigenlijk was het close to perfection. De voeten van mijn vrouw hebben ook geen krimp gegeven, dus die was ook dolgelukkig, en ik daarom ook. Nog tien dagen te gaan: we want more ! 

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie