Overige onderwerpen over Schotland > Schotse festivals /events in Nederland, België en evenementen in Schotland

31 januari The Highland Sell-Outs in het Zuiderzeemuseum

(1/1)

Sas.:
http://www.zuiderzeemuseum.nl/nl/450/evenementen/miniconcert-in-het-atrium/?id=4255

In het atrium van het binnenmuseum organiseert het Zuiderzeemuseum net als voorgaande jaren miniconcerten op diverse zondagen. Deze kleine, intieme concerten vinden plaats in de periode tot en met zondag 13 maart 2016. De optredens zijn zonder het gebruik van versterkers en bieden een afwisselend aanbod van muziek in samenwerking met de GitaarSalon en producent Zeegers Postma. Het miniconcert start om 12.00 uur en duurt anderhalf uur. Voor alle bezoekers van het Zuiderzeemuseum is het miniconcert vrij toegankelijk.

The Highland Sell-Outs
Van jongs af aan is Sebastiaan Hidding al bezig met Ierse Folk. Geïnspireerd door bands als Rapalje, The High Kings en the Young Dubliners is hij naast klassiek viool ook veel folk tunes gaan spelen. In 2013 heeft hij samen met Steven Prins een duo opgericht met als doel: Ierse en Keltische folk muziek spelen voor een zo breed mogelijk publiek. Inmiddels heeft het duo zich uitgebreid tot vierkoppige band. Met meeslepende folk tunes en harmonieuse zang, ondersteund met gitaar, bas en drums nemen ze het publiek mee in de sfeer van Schotse Hooglanden en Ierse pubs.


Light:
Zo... eerst even -vergezeld door mijn schepster- naar het Keltische Zuid-Limburg...
en dan rap derwaarts...
wellicht vergezeld door Mathilde  :D

Volhartige dank voor dit 'announcement', Sas  :icon_salut:

Sas.:
Zijn jullie nog geweest Light?  Ik zat die tijd nog met manlief voor zijn verjaardag in de bioscoop bij Star Wars (dat krijg je als hij  een dagje uit mag kiezen ;) nouja, er zijn ergere dingen om op zondagochtend te doen :D)

Light:
Nee, helaas... Jammer! Te mantelzorgerig

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie