Reizen in Schotland > Wandelen en fietsen in Schotland

Glenfinnan tips met wandelkids?

(1/3) > >>

frederik_j:
hi over paar weken gaan we met ons gezin voor eerste keer naar schotland. We hebben een week een huisje in glenfinnan (tussen mallaig en fort william). De kids zijn zes resp negen jaar. We hebben er al aardig wat (halve) dag hikes in de alpen en zweden mee gedaan. Na enig aandringen durven ze zelfs op een onbewaakt moment toegeven dat ze die zandelingen leuk vonden

Fiona:
Ken je deze website http://www.walkhighlands.co.uk/ en dan voor jullie http://www.walkhighlands.co.uk/fortwilliam/arisaig.shtml. Veel plezier :wave:

frederik_j:
Danku voor de reactie! Ja, ik had de site al gevonden en geregistreerd om beste kaarten te zien te krijgen. Hoe moet ik die zgn. bog factor trouwens inschatten? 4 halmpjes is very wet, 5 halmpjes wil zeggen dat je eens snorkel nodig hebt. Dat laatste is spreekwoordelijke overdrijving vermoed ik? We hebben gewone wandelschoenen...

Wilma:
Dat zijn uitdrukkingen die vermelden hoe het terrein eruit ziet: van droog tot (heel erg) zompig, natte plassen etc. Vooral als het de laatste tijd geregend heeft zou ik het wel serieus nemen (eigen ervaring)

Mathilde:

--- Citaat van: Wilma op 10 jun 2015, 08:49 ---Dat zijn uitdrukkingen die vermelden hoe het terrein eruit ziet: van droog tot (heel erg) zompig, natte plassen etc. Vooral als het de laatste tijd geregend heeft zou ik het wel serieus nemen (eigen ervaring)

--- Einde van citaat ---
En dat heeft het zeker, heel veel alle reservaatmeren zijn bijna de helft groter geworden en lopen zachtjes over de stuwdammen de rivieren in.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie