Schotland accommodatie > Schotland campings

Hondvriendelijke camping Ullapool-Inverness en Cairngorm area

(1/5) > >>

Sonnie:
 :hello2: De boot is geboekt! Dus de plannen kunnen gesmeed worden  :hypocriet
Ik ben al lekker aan het googelen geslagen maar wellicht hebben jullie nog leuke tips. We kamperen met een grote tent en zoeken graag kleinschalige campings uit. Enige eisen: warme douche en hondvriendelijk.

We willen graag naar het noorden ergens bij Inverness of Ullapool, net waar we wat leuks vinden. En dus het Cairngorm gebied. Beiden gebieden die we nog niet zo goed kennen, vandaar de vraag om tips  :)

We beginnen overigens in de buurt van Oban denk ik.. Maar dat kan allemaal zomaar nog veranderen. We moeten een beetje rekening houden met de reistijd naar de boot aangezien we via Hull varen.

Nou ja, spannend dus weer, en leuk! Plannen, ik hou er van  :laughing7: :icon_thumleft:

skye:
Lekker dat je geboekt hebt.
Als wij naar the Cairngorms gaan kamperen we in Grantown on Spey of Glenmore. Beide niet kleinschalig, maar wel goed en er mogen honden. Ik weet dat er bij Aviemre meer campings zijn maar heb daar zelf nooit gestaan, kan er dus niets over zeggen. Er is nog een camping bij Boat of Garten geloof ik, viel ons tegen. En er is oij nog ergens iets bij een pub, maar daar kan Ruud Glenlivet denk ik wel iets over vertellen, die woont in de omgeving.
Een paar jaar terug hebben wij iets buiten Ullapool op een camping gestaan, is wel bevallen. In Ullapoil zelf is ook een camping maar dat trok ons niet zo. Ik weet dat als je nog wat Noorderlijker gaat, richting Suilven en Lochinver er ook nog wel campings zijn.
Met Oban kan ik je niet helpen.

Succes met zoeken en plezier met de voorpret.

eefkepeefke:
Wij zijn anderhalf jaar terug bij deze camping geweest.
http://www.bunchrew-caravanpark.co.uk/

Ligt tussen Inverness en Beauly. Honden mogen mee maar .... "You can also bring your dog (except Rottweiler and Pit Bull breeds) as long as it is well-behaved, kept on a lead and the owner cleans up when necessary."

Mieke:

--- Citaat van: eefkepeefke op 20 mrt 2014, 14:34 ---Wij zijn anderhalf jaar terug bij deze camping geweest.
http://www.bunchrew-caravanpark.co.uk/

--- Einde van citaat ---
Wij vorig jaar ook, leuk voor de hond, zorg dat je bij het water komt te zitten, daar vlakbij heb je een leuk stukje voor je hond.
De camping op zich is prima, met name het toiletgebouw.  :laughing7:
Ik wilde van de douches nog een foto maken, maar dat is er bij ingeschoten...

Erg aardige warden trouwens.

Sonnie:
Ah super. dank alvast. Die bij de beauly ziet er goed uit, gebookmarked  :icon_thumleft:
Die voorwaarde voor hondjes vind ik niet meer dan logisch hoor (afgezien misschien van het rassenonderscheid, maar ok, een Engelse Cocker is welkom gelukkig  :laughing7:)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie