Auteur Topic: Sunart camping  (gelezen 5718 keer)

skye

  • Gast
Sunart camping
« Gepost op: 09 jul 2013, 15:07 »
wij hebben deze vakantie drie nachten doorgebracht op de Sunart camping in Strontian. In eerste instantie hadden we de camping in Resipole op het oog, maar bij de tourist information in Mallaig kwamen we een folder tegen van deze camping.
Toen we het gezien hadden zij we gebleven. het is net ven kleinschaliger en knusser dan Resipole.
De camping bleek al wel een paar jaar te bestaan, maar de nieuwe eigenaren Tim en Lynn hebben hem vorig jaar overgenomen, en deze zomer voor het eerst geopend onder hun beheer.
De camping ligt aan de rand van de bebouwing, maar wij hebben geen enkele last gehad van lawaai van buurtbewoners. Het veld is leuk, goed onderhouden. Hard pitches voor caravans en campers, en een tentenveld voor tenten.  Er zijn twee houten cabins, een soort trekkershutten. Een eenvoudige voor 4 personen en een luxere voor 6 personen. Het sanitair is goed, eenvoudig maar netjes en schoon. Er is een ruimte met een wasmachine en droger, magnetron en koelkast voor de campinggasten. en een soort huiskamer waar je even lekker droog en warm kan zitten,  mocht het weer er naar zijn.
de eigenaren zijn erg aardig.  De receptie is gewoon in de keuken.  Ik mocht mijn telefoon daar even neer leggen om op te laden, is toch veiliger dan bij de wasmachines was het commentaar van de eigenaar.
Op loopafstand van de camping is het dorpje, met een supermarkt, met geldautomaat, Tourist Information, cafe en pottery. Een paar hotels in de nabijheid, op loop en rij-afstand.
Centraal gelegen om dat deel van Schotland te ontdekken, wat wij dan ook gedaan hebben. ( inclusief theevsitie bij Ellen C.)
Aardig gebaar, bij drie overnachtingen krijg je twee vouchers voor een gratis ontbijt in het nabij gelegen cafe.

Lynn kan ook  nog eens prachtig tekenen en schilderen.

wat ons betreft een aanrader!!


http://www.sunartcamping.co.uk/

Sonnie

  • Gast
Re:Sunart camping
« Reactie #1 Gepost op: 09 jul 2013, 16:42 »
 :icon_thumleft: goede tip! Ziet er erg leuk uit. Ik kijk altijd eerst even of hondjes welkom zijn en zie 'free dog shower!' staan  :laughing8: :hello2: helemaal goed, deze gaat bij de bookmarks!

Marieke

  • Gast
Re:Sunart camping
« Reactie #2 Gepost op: 13 jul 2013, 19:56 »
Ziet er goed uit zeg! En een 6 persoons "trekkershut" dat zie je weinig! Ga 'm bewaren...