Reizen in Schotland > Wandelen en fietsen in Schotland

Plannen om de WHW te gaan doen

<< < (23/23)

Sonnie:
Nou, we gingen vliegen en het is erg ingewikkeld B&B's te vinden waar honden welkom zijn. Vandaar  :)

KnieĆ«n gaan beter maar ik ben er nog niet helemaal. Moet langzaamaan weer kracht opbouwen, maar dat komt wel goed  :icon_thumleft: We zijn een weekje naar Zuid Limburg geweest en daar ging het wandelen in de heuvels weer helemaal goed, en zelfs een stuk gefietst.

max:
Mmm ja dat is lastiger denk ik als je in B&B zit en alles moet uitzoeken. Toch wil ik het wel gaan proberen om zoiets te doen (maar korter voor de eerste keer natuurlijk) met de woef. Ze traint nu al steeds met me mee, en in maart loop ik een ultra (53 km) in Northumberland (engeland) en traint zij ook vrolijk mee. Moet nog even bedenken tot welke afstand. Wat een ontzettend schattige foto's van de cocker op jouw site!! Echt te leuk.

Sterkte met de knie, altijd lastig. Ooit tijdelijk een knie brace geprobeerd? Soms werkt dat prima om alles weer sterk te krijgen met oefeningen en geeft de brace ondersteuning tijdens het wandelen en klimmen.

Sonnie:
hehe Sam oogt erg schattig ja, maar het is een monstertje hoor  ;)
Wat voor hond heb je?

De fysio heeft me afgeraden met een brace te lopen, alleen als het echt pijnlijk is, maar dan is rust eigenlijk beter. Ze gaf aan dat de spieren beter sterk worden door geen hulpmiddel te gebruiken.

max:
Klopt, daarom schreef ik ook oefeningen om sterker te maken, en dan als ondersteuning tijdens lopen en klimmen tijdelijk een brace. Niet altijd, want da's niet goed nee. Oefeningen doen wonderen in veel gevallen (als er tenminste geen slijtage etc is). Ik heb een Hongaarse Vizsla! Kan ik een foto posten?

 

Erg harig op moment van de foto, ze is een draadhaar maar hier vlak voor een trimbeurt maar wel met haar eigen rugzak

Sonnie:
Wat een lekker koppie!! Ik hou wel van harig  :aye ;)
Ik heb voor Sam ook een tas maar dat werkt toch niet helemaal goed met een bewegelijke Cocker.. En eigenlijk is ie net ff te groot voor hem.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie