Reizen in Schotland > Wandelen en fietsen in Schotland

Plannen om de WHW te gaan doen

<< < (22/23) > >>

Sonnie:
Bedankt voor alle leuke reacties  :sunny: Het was uiteindelijk echt een toffe vakantie ja.. gelukkig wel  ;)

Mijn knieën zijn nog erg gevoelig, mijn rechterknie doet nu aan de achterkant pijn en bij sommige bewegingen ook nog aan de voorkant. Het voelt als overbelasting en ik heb even rond gegoogeld en de omschrijvingen die ik lees herken ik wel. Morgen ga ik een sportfysio bellen voor consult. Ik wil eigenlijk over 2 maanden een hardloopwedstrijd doen maar ik weet niet of het haalbaar is. Dus met begeleiding wil ik kijken wat ik moet/kan doen en ik wil ook meteen vragen hoe ik mijn knieën zo kan trainen dat me dit niet nog eens over komt.

Misschien moet ik wel gewoon in Schotland gaan wonen zodat ik dagelijks kan trainen  :laughing8: :hypocriet

Freerk08:
Wat een straf dat Schotland zeg :laughing7: :laughing7: Geweldig verslag en mooie foto's en ik hoop dat je knie erg snel beter gaat en de problemen worden opgelost!

Jessy:
Mooi verslag , met prachtige foto's ! Heb weer erg genoten  :aye Leuk om ook Andrea te ontmoeten  .
Spijtig van je blesure dat was een flinke tegenslag voor je .
Alsnog een mooi vervolg van je reis ,weliswaar  op een andere manier  , ook leuk kennis te maken  met de Aussie's  .  :icon_thumleft:


Light:

--- Citaat van: Sonnie op 11 mei 2013, 20:58 ---Het verslag is inmiddels af http://www.sonnie-tieske.nl/verslagen/Westhighlandway/WHW.html Voor wie het leuk vindt..  :)

--- Einde van citaat ---

Enorm genoten van jullie mooie verslag en foto's  :icon_sunny: Juist omdat wij al veel langer niet meer dat soort 'tracks' kunnen lopen, zijn jullie foto's voor ons erg welkom en nu al dierbaar. Dank jullie wel!
En Sonnie: knie-operaties zijn erg riskant!!! ERG riskant... meer zeg ik niet.
Hopelijk gaat 't inmiddels beter qua pijn. Succes met je consult morgen!  :icon_thumleft:

max:
Ach wat gaaf!! Mooie foto's, ik heb nog lang niet alles op de site bekeken, wel Oban natuurlijk want daar komen we vaak. Waarom kon de hond eigenlijk niet mee? Ik ben aan het kijken naar lange routes die ik ook met de hond kan doen. Dat valt nog niet mee, maar ik zoek gewoon verder :-)

Hoe gaat het met de knie inmiddels? Geen last meer?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie