Leven in Schotland > Huis kopen in Schotland

tuinplanten meenemen naar schotland .

(1/3) > >>

foxy:
wie heeft ervaring met ,
het meenemen van planten uit de tuin van nl naar schotland ?

Fiona:
Ik heb in de loop der jaren al heel veel meegenomen uit NL, maar tuinplanten zaten daar niet bij ( wel kamerplanten, bossen bloemen, bloembollen) en dit is altijd goedgegaan ( nooit gecontroleerd). Je zou eens op de website van DIFRA kunnen kijken, maar wat kan er gebeuren ? In het ergste geval wordt het ingenomen en krijg je een boete (?) . Ik zou er helemaal niet over na denken en het gewoon doen  :laughing8:
Bij aankomst per vliegtuig (Glasgow) staat ook altijd nog een groot bord dat je bv geen kaas mag invoeren  :nono:, de koffer zit er altijd "vol" mee :icon_thumleft:

Teije:
Wij nemen ze bijna jaarlijks mee, zowel heen als terug (terug natuurlijk wel andere..) Soms gewoon op de achterbank hoewel we weten dat het niet mag. Nog nooit iets van gezegd en doen ze dat wel bij de douane dan weten we natuurlijk van niets  :dontknow:

EllenC:
die mag je gewoon meenemen vanuit Nederland , ook kaas o.i.d vor eigen gebruik is toegestaan binnnen de EU

Erwin:

--- Citaat van: Andrea op 02 okt 2011, 20:10 ---Bij aankomst per vliegtuig (Glasgow) staat ook altijd nog een groot bord dat je bv geen kaas mag invoeren  :nono:, de koffer zit er altijd "vol" mee :icon_thumleft:

--- Einde van citaat ---

Foei, Foei, Andrea......je niet aan de geschreven regeltjes houden ? :hypocriet Dat kan toch allemaal niet zomaar !! :nooo  :nono:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie