Auteur Topic: Verslaafd aan Schotland  (gelezen 4035 keer)

Marien

  • Gast
Verslaafd aan Schotland
« Gepost op: 15 jul 2005, 17:33 »
Vanaf 1997 hebben wij kennis gemaakt met het mooie Groot Brittannie en met het nog mooiere Schotland! We voelden ons altijd wel wat aangtrokken door dit land, maar door andere interesses gingen we ergens anders op vakantie! Maar na 1997 waren we voorgoed verkocht! We begonnen met een autorondreis en hebben daardoor veel van Groot Brittanie gezien. Op een jaar na zijn we elk jaar naar Schotland geweest en met name Edinburgh! Konden we niet voor een vakantie dan gingen we wel een weekend! We moeten er gewoon heen! Dit jaar, na twee jaar naar Frankrijk te zijn geweest, moesten we weer perse voor 2 weken naar Groot Brittannie en een week daarvan naar Schotland! De eerste week zaten we In het Lake District, ook een vreselijk mooi gebied! We hebben daar het wandelen ontdekt! Daar moesten we echter wel een stukje voor rijden, maar in Schotland konden we direct vanuit ons huisje aan de gang.
Echt heerlijk! Tja, wat is nou de magie van Schotland. Gewoon alles zou ik zeggen! De mensen, de natuur, de cultuur, de rust, dus idd alles! Maar goed onze reisverslagen kun je hier lezen!
http://home-3.tiscali.nl/~mwdujo10/album/index.htm

Offline Teije

  • Administrator
  • *
  • Berichten: 1.956
Verslaafd aan Schotland
« Reactie #1 Gepost op: 15 jul 2005, 22:09 »
Hoi Marien,

allereerst welkom op het forum en hopelijk hebben jullie er wat aan of kunnen jullie anderen helpen met tips. Leuk om weer nieuwe Schotland-gekken te leren kennen, er zijn er tch een heleboel! Wij gaan nu vanaf 2000 ieder jaar voor minimaal een week en we zijn hopeloos aan Schotland verslaafd.
Deze zomer gaan we door heel Groot-Britanni? touren, maar we hopen aan het eind toch Schotland nog even aan te doen.

Leuke foto's op jullie website, heel herkenbaar, ook al zijn wij zelf niet van die lange-afstand-wandelaars (zere ruggen en voeten...)

Marien

  • Gast
Verslaafd aan Schotland
« Reactie #2 Gepost op: 15 jul 2005, 23:29 »
We zullen zeker dit forum in de gaten blijven houden!! ?:) Idd, altijd eindigen met Schotland hoor! Maar de rest van Groot Brittanni? is ook echt de moeite waard! Zuid Engeland vonden wij het minst mooi, maar dat horen we vaker.
Waar wij ook nog met veel ?:drinky plezier aan terug denken is de whisky tour die we zelf hebben gemaakt! Thuis diverse distilleerderijen opgezocht en in kaart gebracht en in Schotland ze zoveel mogelijk zien te vinden en ook al staat er misschien alleen maar een bord toch even een foto maken! Tja en dat proeven was ook zeker niet verkeerd! ?:wink
Wat ik ook nog even kwijt moet is dat het echt niet altijd slecht weer is daar! Op de een of andere manier hebben wij altijd mazzel en is het vrijwel altijd mooi weer.
En als het dan eens een keer lekker geregend heeft, dan is een bezoekje aan een waterval zeker de moeite waard! Ze zeggen altijd na regen komt zonneschijn, maar daar na regen komt een mooie waterval! ?:)